tiistai 29. toukokuuta 2007

OuNe

Olipa mukavaa ensimmäistä kertaa elämässään osallistua neuletapaamiseen. Tuli myös tutustuttua uuteen oululaiseen kahvilaan (tai siis minulle uuteen).

Päätin myös liittyä Fufoiluun jotta varmasti pääsisin eroon 10 vuotta täyttävästä pitsineuleestani (katso kuva alla). Ja onhan niitä ufoja muutama muukin.

Today I attended for the first time a knitters meeting, and it was really nice.
And I decided to attend Fufo = finishing unfinished objects.

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kuin myös oli mukava tutustua !! Se on yllättävää miten umpioutojen ihmisten välille keskustelua vain syntyy kun on näin rakas harrastus yhdistämässä !

Virve kirjoitti...

Mukavaa että uskaltauduit mukaan, itselle ainakin nuo tapaamiset ovat aina olleet tosi antoisia, varsinkin tällaiset, joihin uskaltautuu uusia ihmisiä mukaan.

-sanna- kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista Marika ja Virve. Nyt tuntuu kuin blogi olisi virallisesti avattu. Ja kiitokset myös siitä kaikille OuNelaisille, että oli niin helppo sujahtaa joukkoonne.

Virve kirjoitti...

Yleensä mä olen kanssa se, joka ihmettele tyhjää aukkoa lehtihyllyssä. Tämän kertaista onnistumista selittänee se, että kysyin myjältä koska suunnilleen olis tulossa ja onnistuin tarkkailemaan tilannetta useamman kerran oletetulla hyllyynilmestymisviikolla.