sunnuntai 15. heinäkuuta 2007

Lomailua

Olen ollut nyt viikon lomalla ja sinä aikana olemme ehtineet muksujen kanssa tehdä mutkan etelä-Suomessa. Neulominen jäi vähän vähemmälle kun piti ajaa autoa ja kun ei ajanut niin kannettavaa oli sen verran paljon, että neulomuksia ei enää viitsinyt raahata. Mukavaa oli kuitenkin leikkiä lasten kanssa turistia.
Lahdessa pääsin käymään Papurikossa, mukavassa lankakaupassa joka palvelee myös netissä. Siellä minut saatiin puhuttua ostamaan 100% akryylilankaa! Se ei -ihan oikeasti- tunnu yhtään sellaiselta muoviselta akryyliltä kuin voisi luulla. Sen sijaan uskon että Schachenmayrin Micro-langasta tulee helppohoitoinen paita perheen jalkapalloilijalle, tietenkin joukkueen väreissä.


Ja tulihan sitä sitten äidin sohvan nurkassa sen verran istuttua, että yksi ufokin vähän eteni. Kummitytön vaaleanpunainen kietaisubolero saattaa jopa valmistua.
Itseäkin vain vähän ihmetyttää nämä viimeaikaiset värit (joo, ja yrittäkää olla kiinnittämättä huomiota pyyhkeeseen, jonka päällä pingotan kappaleita)...

Bolero on tehty Novitan Nallesta ja vähän huolestutti sen peltinen tuntu vastaneulottuna (sukissa siihen ei samalla tavalla kiinnitä huomiota). Yleensä olen vain suihkuttanut ja pingottanut, mutta nyt kokeilin höyryttämistä, ja sehän teki ihmeitä niin neulepinnan ulkonäölle kuin tunnullekin.

Ei kommentteja: