lauantai 4. elokuuta 2007

Futista ja villapaitoja

Kesäloman alussa ostetuista keinokuitulangoista sukeutui nyt sitten villapaita nuoremmalle pojalle, tietenkin hänen jalkapallojoukkueensa väreissä. Saa nähdä miten lanka toimii, päällä se kuulemma tuntui ohuelta ja pehmeältä niinkuin pitikin. Aikataulu oli tosi tiukka (siis minulle), kahdessa viikossa piti tulla valmista ja minun kohdallani kiire tarkoittaa tietenkin aina virheitä ja huolimattomuutta. Saa nähdä kuinka paljon joudun korjailemaan jälkikäteen.


Knitting dailyn postauksissa on keskusteltu mm. keinokuitujen pingottamisesta. Yksimielisyyteen ei pingottamisen tarpeellisuudesta päästy, varmuuden vuoksi kuitenkin kastelin ja pingotin. Kun irrotin nuppineulat niin - ping - paita singahti entiselleen. Ei mitään eroa!

In the beginning of July I bought yarn, 100% acrylic (first time in my life), for my younger son's pullover. When I finally started knitting I had a tough timetable: 2 weeks (it is fast for me). I got it finished before the football (soccer) cup. Let's see if he ever wears it.Pelipaita OLS:n väreissä / Malli: omasta päästä (ja sen huomaa) / Lanka: Schachenmayrin Micro / Menekki: vähän vaille 300 g / Koko: n. 130 cmSyy tiukkaan aikatauluun oli jalkapallon OuluCupissa. Piti saada valmista ennen pelejä. Ja sitten iski helle - saa nähdä pistääkö poika paitaa koskaan enää päälleen.


Ensi viikko on lomaa ja lähdemme reissuun; suuntaamme Gotlantiin keskiaikaviikosta nauttimaan. Minkähänlaista pässinpökkimää sieltä tarttuu mukaan?

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Siitä tuli tosi hieno !!! Eikös jotain turnauksia ole vielä myöhemminkin syksyllä, joten ehkä paidalle tulee vielä käyttöä ! Ja mitäpä me äidit ei poikiemme eteen tekisi, vaikka sitten kertakäyttöpaitoja..... ;0)
Toivottavasti teillä on kiva reissu !

Riikka kirjoitti...

Valmistuipa nopeasti, hyvältä ainakin ulkoisesti näyttää. Mukava paita varmasti!