tiistai 14. elokuuta 2007

Terveisiä keskiajalta

Visby, Gotlanti: näkymä hotellimme ikkunasta

Loma on nyt pidetty ja koulut ja työt ovat alkaneet, mutta Visbyssä keskiajalla - eikun siis lomalla oli sykähdyttävää!

Vacation is over but the last week we spent in Visby, Gotland, Sweden where we participated (did I spell this correctly?) the 28th Medieval Week.

Ritareita valmistautumassa turnajaisiin


Ritarit esittäytyvät turnajaisyleisölle


Jousiammuntanäytös

Ainoa asia joka ei mennyt niinkuin piti on se että langan lankaa ei tullut hankittua (itse asiassa lapset kiskoivat päättäväisesti vastakkaiseen suuntaan aina lankoja nähdessään). Lapset hankkivat täyden varustuksen itselleen mutta omat hankinnat jäivät huomattavasti vähäisemmiksi.

Matkalla tuli kuitenkin istuttua autossa, laivassa, bussissa, taas laivassa jne. joten tietenkin jotain tuli neulottuakin. Hävettää kyllä kuinka vähän. Nimittäin vain keväällä aloitettu pipo tuli valmiiksi. Kuvissa se voi näyttää vähän hassulta, sillä pingotan pipot yleensä jalkapallon päällä.

On vacation I did finish one beanie. Yay me!

Jaques Cousteau-pipo / malli: Typy / lanka: Schoeller-Stahlin Fortissima Socka mit bambou

2 kommenttia:

Typy kirjoitti...

Upea pipo ja tutun näköinen. Toinen tekemäni Cousteau- pipo on saman värinen. Kavennusten kaatumissuunnassa taitaa olla se termi ongelma eli käyttääkö 2 o yht kavennuksia vai ylivetokavennuksia. Ja miksi nuo kavennukset mieltää. Itsellenikään ei ollut selvää kummat ovat kumpia, mutta avuliaat bloggaajat sen selvittivät ja Käspaikasta löytyy hyvät ohjeet.

-sanna- kirjoitti...

Kiitos typy kommentista. Kavennukset onnistuivat ihan ok, mutta kerran piti kokeilla ennen kuin ne menivät oikean näköisesti.