tiistai 4. syyskuuta 2007

Ensimmäisiä

Syksy yllätti taas. Sitä muka varautuu; tekee keskeneräiset pois maleksimasta, suunnittelee jo joululahjoja... Mitä vielä! Lapsilla päät paljaina, jalat ilman sukkia, kädet vailla lapasia.

Arvatkaa vain, onko puikoilla lapasia lapsille? Ei, ei - puikoilla on tietenkin tulossa sukat kummipojalle (nekin kyllä tarpeelliset) kun halusin kokeilla ensimmäistä kertaa varpaista päin neulottavia sukkia. Malli on kesän 2007 IK:sta ja kyllä, ne ovat minulle isot. Pojalla on ikää vasta 12 vuotta ja jalat jo isommat kuin kummitädillään.

Aloitin myös villapaitaa
vanhemmalle pojalle, kun halusin kokeilla ensimmäistä kertaa ylhäältä alaspäin neulottavaa (joo joo, on jo kuultu). Harvoin on minkään neuleen aloittaminen ollut NIIN takkuista, että vasta neljäs kerta toden sanoo. Ohjeessa sinänsä ei ollut mitään vikaa, mutta ensin oli liian isot puikot ja sitten olin lukenut ohjetta huolettomasti ja lisäykset näyttivät järkyttäviltä. Loppujen lopuksi mistään ei olisi tullut mitään ellei ystävällinen sielu - eli Teisa (ks.21.7.2007)- olisi antanut kädestä pitäen-ohjeet (ja maltoin myös lukea
huolellisesti). Katsotaan nyt osaanko tehdä loppuun asti.

Ps. no onhan meillä nyt yksi pieni pipokin tulossa, mutta ei siitä nyt sen enempää.

Ei kommentteja: