lauantai 15. syyskuuta 2007

Lankaa ja lakko

Niinkuin monesta blogista olette jo huomanneet, kävivät Oulunseudun neulojat Luohualla Pökkylän punaisessa tuvassa. Oli mukava syksyinen lauantai, hyvää seuraa ja lankaa. Mitäpä sitä ihminen muuta tarvitsisi. Oma hamstraaminen pysyi aika hyvin aisoissa, tyytyväisin olen tuossa alapuolella näkyvään hankintaan: 500 g Schachenmayrin Alpacana Tweed-lankaa 15 eurolla. Alunperin oli toisenlaiset käyttötarkoitukset mielessä, mutta langat ovat puhuneet ja he haluavat kuvassa näkyväksi liiviksi. Saas nähdä...


Nythän on kuitenkin niin, että sieltä täältä sitä lankaa on viime aikoina kertynyt niin paljon, että jotain täytyy tehdä. Ai että mitä on tullut hankittua? No, edellä mainitun lisäksi muutama kerä SandnesGarnin Alpakkaa, Limingantullin Prismasta kaksi kerää 7 veljestä (150 g kerä / 3 euroa, ei voinut vastustaa) enkä taida edes mainita Get knittedin tilausta. Eihän se paljolta tunnu, mutta pienistä puroista kertyy isoja kasoja lankaa.


No nyt tämä holtiton elämä loppuu, koska päätin liittyä Langattomaan lokakuuhun. Täytyy vaan toivoa, että yöllä surfatessa tämä päätös muistuu mieleen...


3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hih hih, viimeinen kommentti sai minut kyllä ääneen nauramaan !! ;-D ;-D Niinpä niin, minä yönä sitä on Get Knittedin sivuilla surffattu ?!?!? Pitäisi kyllä löytää jostain se virtakatkaisin klo 22 jälkeisille nettisurffailuille vai saisiko sitä koneeseen samanlaisen rajoittimen kun lapsia varten voi laittaa väkivalta ja pornosivuille....Joo, mä meen nukkumaan.

Marika
P.S Oletko tulossa torstaina vai käynkö tuomassa sulle langat ensi viikolla ?

-sanna- kirjoitti...

Lapsilukko, shoppailulukko - tarvetta on. Kiitos kommentista Marika. Ja niin se torstai, en pääse paikalle joten tule ihmeessä käymään.

Lankavuori kirjoitti...

Minä haluan kanssa sellaisen lukon :D Yöllinen surffailu ON vaarallista. Se on nähty ja koettu monen, monta kertaa.
Sanna, oli tosi kiva tavata silloin Pökkylässä!