perjantai 26. lokakuuta 2007

KTS4 - Neulojien teevaihto 4

Today I got the note telling that Kate - my wonderful knitters teaswap 4 pal - got her parcel. I know Kate has sent her part already, but it's not here yet so I'm easing the anticipation by showing what I sent to her. It is just a general picture, so you can't see everything.

Tänään sain tietää että Kate, kumppanini neulojien teevaihdossa, on saanut pakettinsa. Joten nyt voin vapautuneesti näyttää millainen paketti täältä lähti. Hän on oman osuutensa lähettänyt, mutta se ei ole vielä saapunut


The picture is not very good but you get the general idea. There is yarn and tea - of course- and also some oatmeal cookies and finnish licorice candies flavored with tar. I think I let Kate be more specific.

Kuva on kaikkea muuta kuin onnistunut, mutta paketti sisälsi SandnesGarnin Easy-lankaa, Hailuodon pässinpökkimää, Tiernakaupungin teetä, vihreää teetä pusseissa, kandisokeria, kaurakeksejä ja tervapiruja.

This was my first swap ever and I really liked this one. And mostly because the swap hostesses did a marvelous job in matching people together. I have enjoyed writing with Kate and I think the writing is going to continue even after this swap. You can read more on this subject from Kate's blog because she is more eloquent than I am and because she already said it all perfectly.

Tämä oli ensimmäinen vaihtoni ja vaikka se nyt ei ihan vielä olekaan päätöksessään niin tähän asti on ollut hauskaa. Pääasiassa siksi, että vaihtoparini on niin mukava. Meillä on paljon yhteistä, mutta koska hän on kanadalainen ja minä en - on meillä ihan riittävästi kaikenlaista poristavaa. Ja sähköpostit ovatkin lennelleet rapakon yli. Lukekaa enemmän Katen blogista (linkki viestin alussa).

1 kommentti:

kate kirjoitti...

Sanna - you know much I loved loved loved your parcel and I will be posting pics of all my treats on my blog for the world to see!!
And you are so right this was a fabulous swap and I think you and I really lucked out being matched so perfectly!
Enjoy the weekend! I'll be looking at the wonderful pictures in the magazines you sent! Gorgeous!