tiistai 9. lokakuuta 2007

Sijaistoimintoja

Langatonta lokakuuta viettäessäni ostelen näköjään kaikenlaista muuta. Netti on todella ehtymätön lähde mielenkiintoisille asioille. Oikealla näkyvä laukku on IHANA Ilona, kanssabloggaajalta, eli Neulovalta Nartulta hankittu. Kiitokset vielä kerran!
The Book Depository oli jälleen iloinen ylläri: The best of Interweave knits, 12 euroa ja toimitus kesti viikon. Kirja on kaunis ja jotain varmaan tulee toteutettuakin. Mikään ei tosin aiheuttanut 'tuo on pakko saada'-oloa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jottei langaton lokakuu olisi liian helppo, täältä löytyy kuvaa Scaritsan siitä l-valkoinen-oranssi-ruskea -raidallisesta Stepistä aloittamista sukista:
http://scaritsa.vuodatus.net/blog/860555
Eikö olekin ihana raidoitus? En malta odottaa, että pääsen itsekin neulomaan, löysin nimittäin Somikista viime viikolla juuri tuota ihanaa sävyä.

-sanna- kirjoitti...

Oikeassa olet, levollisen kaunis raidoitus. Toivottavasti tuota väriä löytyy vielä marraskuussa!

Marika kirjoitti...

Ihana kassi !! Milloinkahan ehtisin tuomaan Sinulle ne langat ja ihailemaan kassia ihan livenä.... Messureissu oli ihan hyvä mutta nyt täytyy alkaa dieetille käsityöhankinnoista Treen messuille asti. Kuulosti muuten kivalta se Virven ehdottama ravintola.