perjantai 14. joulukuuta 2007

Jääkiekkosukat - Hockey socks

Edit 15.12.2007: pelkkä kappalevälin tekeminen Bloggerilla aiheuttaa harmaita hiuksia, siksi tämä jälkijättöinen uusiomuotoilu. Pahoittelen mahd. haamuilua.
Kummipoika toivoi mummiltaan joululahjaksi lapasia jääkiekkojoukkueensa väreissä. Ajattelin täydentää sarjaa villasukilla. Päädyin tekemään ensimmäiset sukkani Knitting Vintage Socks-kirjasta. Ja vaikka värit eivät ole henkilökohtaisia suosikkejani niin sukat istuvat aivan loistavasti. Luultavasti ensimmäistä kertaa tekemäni ranskalaisen kantapään ansiosta. Toivottavasti sopivat ja tulevat käyttöön.
Nancy Bush, Oak ribbed socks / Lanka, Yarn: Lanett / Puikot, Needles: 2,5 mm dpn

My god-son made a wish to his grandmother for Christmas: mittens in black-green-yellow (his hockey team's colours). I decided to complete the set with similar socks. And though these colours are not my personal favourites, the socks fit perfectly (the french heel has something to do with that, I'm sure). This was the first pattern I made from the 'Knitting Vintage Socks' but I'm sure it's not the last.

5 kommenttia:

henna kirjoitti...

veikeät

virve kirjoitti...

Mä tykästyin tosissani tuohon ranskalaiseen kantapäähän kun kerran sitä kokeilin. Ainakin mulle tosiaan istuu paljon paremmin kuin se tavallinen.

Marika kirjoitti...

Hianot !! Ja tämä lienee ollut muutenkin työvoitto ! ;-)

Lankavuori kirjoitti...

Moi! Ei jää joukkue arvailun varaan :) Juu, on se huivi tehty siitä messuilta ostetusta langasta. Enää ei harmita yhtään että en osannut silloin päättää kumpaa ottaisin. Nyt on vielä toinen jäljellä :)

-sanna- kirjoitti...

Kiitoksia vain kommenteista. Marika on oikeassa, työvoittohan tämä mutta niin minulla tahtoo olla kaikki mihin tarvitaan kaksi kappaletta. Hyytymys iskee aina ennen kuin toisen saa valmiiksi...