lauantai 26. tammikuuta 2008

Geometrian oppitunti jatkuu - Geometry lessons continue

Onko se lepakko, onko se rausku - ei, se on huivin tekeleeni yli puolivälissä. Kaksi kolmiota ja yksi suorakaide ovat valmiina, yhtä kolmiota ja yhtä suorakaidetta puuttuu. Vieläkin on hiukan epäselvää toimiiko se valmiina niinkuin pitäisi, sitä on vähän vaikea hahmottaa. Jos haluatte nähdä millainen sen pitäisi olla valmiina niin kurkatkaa Vogue Knittingin spring/summer 2006 sivulle 50.

Is it a bat? No, it is my wrap in progress, two triangles and one rectangle are ready. It is still a bit difficult to say how it will turn out but I'm hopeful. If you want to see how it should look like check out Vogue Knitting spring/summer 2006.

Jostain syystä olen nyt innostunut lapasista, sukat jää puikoille kun pitää tikutella tumppuja. Tämä Ullan adventtikalenterista bongattu, Eeva Savirannan Flora on mukava malli. Käyttämäni lanka vain on erilainen kuin mallissa ja jouduin vähentämään silmukoita ja sitten jouduin rukkaamaan etenkin kämmenpuolta. Eniten harmittaa, etten yhtään ajatellut kuvion sijoittamista - neuloin vaan mallin mukaan vaikka hyvin tiesin että lanka vaikuttaa lopputulokseen. Niinpä kuvio tuli mielestäni liian ylös mutta en sitten viitsinyt purkaa.

For some reason I'm enthusiastically knitting mittens now. This pattern, Flora, is from the finnish internet knitting magazine Ulla. I'm not completely happy with the outcome, but it's not the pattern's fault that I didn't think.

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

lepakkorausku näyttää ....mielenkiintoiselta :-)
Florassa ainakin kuvio näkyy hyvin vaikka lapanen on kädessä ja talvitakin hihat pidemmät. Hiano lapanen siis.

henna kirjoitti...

Tosi nätti lapanen!