torstai 3. tammikuuta 2008

Green Day

Tunnustetaan, olen kärsimätön. En malttanut jäädä odottelemaan puuttuvaa lankaa. Porkkasin varastojani, ja tulin siihen tulokseen että ohuempi Wolli (villa 70/pellava 30) sopisi tähän. Ja hurautin liivin valmiiksi.

Kerrankin täytyy sanoa, että virheitä ei tullut ja olen hyvin tyytyväinen liiviin valmiina neuleena. Malli oli hyvin suunniteltu ja selkeästi kirjoitettu - sitä oli ihana neuloa. Olisin tehnyt pitemmän, mutta kun sitä lankaa oli niin vähän...

On sitten eri asia, että sopiiko tällainen lyhyt ja antava liivi meikäläiselle. Se kyllä tuntuu ihan omalta ja hyvältä. Mutta mitenkähän on sen estetiikan laita...

Pahoittelen kuvan surkeaa laatua ja kylppärikuvaamista.
I apologize the bad quality of the picture.

Green Day by Tikru (Made by myself) / Lanka, Yarn: Rowan felted tweed 200 g & Wolli 25 g / Puikot, Needles: 4,5 mm
I'm impatient and couldn't wait for more yarn. So I searched my stash and found this wool-flax blend I thought would fit. And I think it does.
I have to say that I like the end result and as a knitted vest it is beautiful, there are no mistakes and the yarn is delightful. BUT I'm still unsure if this kind of short vest suits me. The jury is still thinking...

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Se on kyllä hiano !!! Ai että porkkasit....????

-sanna- kirjoitti...

Älä nyt Marika, yli puolet Tampereelta ostetuista langoista on jo käytetty, tai puolet...

-sanna- kirjoitti...

Eikun siis porkkaaminen oli terminä sinulle outo? Taitaa olla päijät-hämäläinen perinneilmaisu ja tarkoittaa penkomista.

kate kirjoitti...

Sanna - that's the most I've every seen of you! And the vest looks great! I really like the two colors, actually better than the original pattern. Wear it in good health, as they say here!!

Marika kirjoitti...

No joo, juuri se porkkaaminen oli outo sana. Never heard. Olen kyllä kade sinun tuotantovauhdille ja kurinalaisuudelle pitää varasto kohtuullisissa rajoissa !