maanantai 14. tammikuuta 2008

You made my day

Edittiä 20.1.2008: Kukkasten määrä on lisääntynyt mistä lämpimät kiitokset teille, ystävät kalliit. Mari, Marika ja Virve: You make my day!
Sorry, just in Finnish today!
Tämä oli yllätys, kiitos Mari, Marika ja Virve!


Meemin mukaan pitäisi pystyä nimeämään kymmenen blogia, jotka kirkastavat päiväni. Niitä on kyllä niin tuhottoman paljon, että nimeämisen sijaan taidan antaa tämän kunnianosoituksen kaikille, jotka täällä piipahtavat. Sitä paitsi, olen Paulan listan kanssa aikalailla samaa mieltä.


En tee uuden vuoden lupauksia, ja tähän mennessähän niiden varmaan pitäisi olla jo rikottuja. Nyt taidan kuitenkin luvata, että käytän niitä kommenttilootia enemmän tänä vuonna. Voisihan sitä kertoa heti, jos joku ilahduttaa...


Ja kun meemeissä ollaan, niin Ilu kyseli viittä suosikkilankaa. Oikeastaan on mahdotonta kertoa muuta kuin muutama tämän hetken suosikkilanka. Sitä kun kolmekymmentä vuotta neuloo Novitan (tai Rondon tai mikä se nyt milloinkin on ollut) langoilla niin sitten sitä hurahtaa kaikkeen mistä netissä puhutaan. Paljon on vielä kokeilematta ja joitain kokeiltuja haluaisin kokeilla uudestaan. Lankalaatikossa odottelee ainakin Koigua, Evillaa ja Colinetten Jitterbugia joista haluaisin pitää - kunhan ehtisin kokeilemaan.Mutta tällä hetkellä tykkään neuloa:
* Zitronin Kokonia - tosin värejä voisi olla enemmän
* SandnesGarnin Lanettia - monikäyttöinen peruslanka
* Rowanin felted tweediä - paksuus, tuntu ja värit kohdallaan
* Ohuempaa Pirkkalankaa - kestävää laatua ja sävyjä joka lähtöön
* Lorna's Laces sukkalankaa - uusi tuttavuus eikä kestävyydestä ole mitään käsitystä ja osa väriyhdistelmistä on aika erikoisia, mutta jotkut sitten taas aivan ihania.

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kukkasia ole hyvä !

Virve kirjoitti...

Minultakin vielä matti myöhäisenä kukkanen