sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Ja lisää lapasia - And more mittens

Tein OuNen (eli Oulun seudun neulojien) Ystävänpäivävaihtoa varten nämä lapaset. Koska vaihto tehtiin tänään, voi ne nyt paljastaa. Tämä oli ensimmäinen Elizabeth Zimmermannin malli jonka olen tehnyt ja olihan siinä haastetta. Aloitin kolme kertaa ennen kuin puikkokoko ja tiheys miellyttivät silmää. Ja kiitos Brooklyntweedin, korvasin joustimen (jota siis vihaan) ainaoikealla ja vähensin silmukoita. Minä pidin näistä kovasti, toivottavasti myös lapasten saaja pitää niistä!

Mitered mittens by Elizabeth Zimmermann
Noro Kureyon, 80 g
4 mm
These mittens were done for a local Valentine's Day swap. Because the actual swap was done today I can reveal these to you all. This was my first ever Elizabeth Zimmermann pattern and it was tough going for a while. I had to start them three times before I got the gauge and the needle size right. And thank's to Brooklyntweed, I replaced the ribbing with garter stitch and reduced the number of stitches. I liked these a lot, I hope the one who got these likes them too!

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Näyttävät hienoilta. Harmi ettemme ehtineet nähdä niitä livenä. Mulla on muutama kerä Noroa ja olen vähän tuskaillutkin mitä niin pienestä määrästä (2-3 kerää) voisi tehdä mutta lapaset voisi olla hyvä idis. Huiviakin jossain vaiheessa mietin mutta karheuden vuoksi en ole sitä toteuttanut. Ja kiitos mukavasta seurasta tänään !!

-sanna- kirjoitti...

Marika, kiitos emännöinnistä. Oli mukavaa!

kate kirjoitti...

Great mittens!!!! I have EZ's book open to the same pattern on my bedside table, and was checking out some of my stash yarn for a pair too!!

Nicely done - the Noro is really beautiful in this pattern.

JaaPa kirjoitti...

KIITOS!
Lapaset olivat todella kauniit, ja oli todella hienosti tehty ilman joustinta, minusta niiden pitikin olla juuri tuollaiset.

Väri oli täydellinen minulle. Ja ne olivat juuri sopivat käteen.

Marika, harmi kun tuli hiukan kiire lähteä, mutta yritän päästä seuraavaan tapaamiseen, jolloin voin esitellä noita lapasia (jos raskin pitää kädessä edes ;) )

Lankavuori kirjoitti...

Nuo neulomasi lapaset ovat kyllä tosi hienot komeine väreineen! Oli kiva tavata taas; toivottavasti pian uudelleen!

henna kirjoitti...

Todella kauniit lapaset! Kyllä harmittaa, etten sunnuntaina päässyt, mutta tänään pääsen neulomaan :)