lauantai 15. maaliskuuta 2008

Pelkkää keskeneräistä... - ufo's, ufo's...

Sorry, only in finnish today.

Ihan ensiksi, kiitos kaikista kommenteista Tonttuseen liittyen!

Määräpäivien takiahan sitä ainakin tämä neuloja saa jotain valmista aikaiseksi. Ja kun ei nyt ole määräpäiviä näköpiirissä niin ei taida valmistakaan tulla pitkään aikaan. Tosin pitäisi varmaan joku huivi tehdä yhtä iltatilaisuutta varten...

Äidin kanssa olemme viimeaikoina värkänneet Vaakapeittoa. Tai oikeastaan äiti on tehnyt suurimman osan tilkuista ja minun pitäisi koota se peitto. Tämä toivottavasti ainakin valmistuu inhimillisessä ajassa.

Hyväntekeväisyysprojekteista sen verran, että ainakin OuNelaiset ovat mukana Venla-avun kampanjassa, joka loppuu toukokuun lopussa. Lisätietoja löytyy ainakin täältä.Työnalla oleva Thermal pysyy ja paranee - eikä valmistu...

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Toivottavasti ei kuitenkaan heti kulahda. Jospa sen käy samoin kuin yhden Eemelin puuvillapaidan; ostin sen pojalle n. 3 vuotiaana ja se sopi päälle vielä pari vuotta myöhemminkin. ;-) Eli kulahti sopivasti pojan kasvaessa !!
Kiitos että "mainostit" Venlan tempausta blogissasi. Pienistä puroista syntyy suuri virta ! Itse otin eilen puikoille sen Dropsin raitajakun vauvalle.