tiistai 18. maaliskuuta 2008

Sukkia sukkia

And again only in finnish. I have the flu and I'm not able to think in english. Sorry!

Neulontai kyseli miksi, miten ja milloin sukkia neulotaan.
Minulla on sukkiin ristiriitainen suhtautuminen.

  • Silloin kun on kurkkuaan myöten täynnä sukankutomista niin yleensä kellään perheessä ei ole minkäänlaisia sukkia ja silloin niitä on tehtävä.
  • Sitten kun haluaa oikein nautiskella ihanasta uudesta sukkaohjeesta ja oppia uusia tekniikoita niin yhtäkkiä onkin jonkun syntymäpäivä ja pitää kiirehtiä (yleensähän tietysti ihmisten syntymäpäivät pysyvät paikoillaan, jostain syystä muisti vain tahtoo pettää).
  • Joskus langan ostaa ihan tiettyjä sukkia varten ja siitä kuitenkin tulee pipo. Ja joku lanka ei puhuttele lainkaan, mutta sukista tulee ihanat.Mutta siis yleensä pidän ohuista sukkalangoista ja teen sukkani varresta kärkeenpäin tiimalasilla tai ranskalaisella kantapäällä. Ja poden pahanlaatuista toisen sukan syndroomaa - ei niinkään niin, että toinen ei valmistuisi - siitä ei vain tule samankokoista ensimmäisen kanssa, ei sitten mitenkään. Jemmaan meillä ei sukat jouda ja mieluiten neulon sukkia ohjeesta mutta saapassukat kyllä syntyvät ihan ilmankin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä paranemiseen! Ja kiva huomata, ettei ne suunnitelmat mene aina muillakaan ihan niin kuin etukäteen ajatteli - ei edes näissä neuleasioissa :)

kate kirjoitti...

Hi Sanna -
Hope you are feeling better soon! You have been busy with all your lovely socks!! I hope some of them are just for you!

Be well!