torstai 1. toukokuuta 2008

Aleita

Perfektionismi on voitettu kanta, ei vaivaa enää! Aleita shell valmistui eilen ja virheiden määrä on melkoinen, mutta koska kokonaisuus on onnistunut en aio välittää.

Jostain syystä teen aina ison sorttista, vaikka tiheys täsmäisikin joten tein numeroa pienemmän kuin mittojen mukaan olisi pitänyt tehdä. Ja hyvä tuli. Tosin jenkkakahvat näkyvät vaaleassa liivissä turhan hyvin, mutta ainahan voi toivoa, että ne häviäisivät jonnekin.

Lanka oli iloinen yllätys. Siinä on puolet akryyliä ja puolet pellavaa ja puuvillaa. Sitä oli hyvä neuloa ja se oli pehmeää vaikka pellavan tuntu olikin säilynyt. Lisäksi siinä on aivan ihanainen luontainen hohde - kuvaamiseni ei vain saanut sitä vangittua.

Aleita shell by Bonne Marie Burns / Interweave Knits spring 2008 / Marks&Kattens Lin 200g / Needles: 3,5 mm
I have to tell you that perfectionism doesn't bother me anymore. I finished Aleita shell yesterday, and there are lot of mistakes there. Anyway, I'm so happy with the vest, that I'm not gonna mind. For some reason everything I make tends to become too big, even though the gauge is right. I made a smaller size than I would normally do and it is fine.

3 kommenttia:

Lankavuori kirjoitti...

Liivistä tuli hieno! Höpsistä, sulla mitään kahvoja ole :D

kate kirjoitti...

So funny - I have the same vest marked in my Interweave as well!

Well done - it looks great and fits you very well!

My, but you do knit so fast!!

Virve kirjoitti...

Mä olen katsellut tuota samaa liiviä ja miettinyt, että sopisiko Pökkylästä ostettu tweedlanka siihen. Kiitos kehuista, tykkään setistä kovasti ja tänään niille oli vielä käyttöäkin, kun ilma taas kylmeni.