maanantai 4. elokuuta 2008

Kiri, kiri

Yli puolen vuoden tuhertamisen jälkeen elämäni ensimmäinen oikea pitsihuivi - Kiri - on nyt valmis. Ja huivin kokonaispaino on 50 g ja vähän päälle. Lankana oli aikanaan Edinbourghista tuotu Rowanin kidsilk spray. Ja täytyy sanoa, että malli, lanka ja valmis huivi ovat mielestäni aivan ihania! Varsinkin langan väri, jota ainakaan minä en osaa määritellä...

After more than half a year, this lace shawl (my first) is finally finished. And the whole thing weighs only 50 grams. I bought the yarn a few years back from Edinbourgh and I think it is a lovely yarn even though I can't define the colour. And yes, I really do like the finished shawl!

Kiri by All tangled up / Rowan kidsilk spray, 50 g / Addi 4.5 mm / 180 x 86 cm

Ohjeen mukaan kuviotoistoja piti tehdä 12 kertaa, mutta koska ruukaan yleensä tehdä isonsorttista niin ajattelin, että 10 toistoa riittää. Ja kyllä siitä tuli ihan riittävän iso.
According to the pattern, there should have been 12 repeats of the lace motif but I thought that 10 repeats were enough. And they were.


Ja ettei kenellekään jäisi epäselväksi, niin Alice-lapasetkin valmistuivat. Ja näin on sitten ensimmäinen joululahjakin valmistunut.
And if you wondered, I did finish the Alice-mittens and now this season's first Christmas-gifts are officially finished.


Alice - lapaset by Minna Heimola (Ulla 1/07) / Regia silk 6-fädig & Handu Handdyed / 2,5 mm

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköinen Kiri-huivi. Täällä pähkäilen elokuun paketin sisältöä :).
Mukavaa alkanutta viikkoa!

T: Snysi

kate kirjoitti...

Gorgeous! Gorgeous! Gorgeous!

-sanna- kirjoitti...

Thank you Kate!

henna kirjoitti...

Lapasistahan tuli hienot!