sunnuntai 31. elokuuta 2008

Syksy tuli - It's autumn time

ja syksyn myötä huomaa, että perheellä on päät ja kädet paljaina ja jaloissa liian pienet sukat. Lisäksi tämä syksynä huomasin itsessäni uuden piirteen - tarpeen värikoodata. Tätähän ei kyllä usko kukaan, joka minut tuntee. Mutta, mutta: en kestänyt ajatusta, että esikoinen lähtisi leirikouluun uudessa vihreässä takissa ja vanhassa sinisessä pipossa (eli onhan niitä vaatteita kaapissa...). Piti tehdä uusi. Nyt pitäisi vain saada esikoinen pitämään sitä uutta takkia!


and it's time to make new hats and mittens and socks for the family. I couldn't bear the idea that my oldest would have to attend the campschool (their class is spending a week in the middle of nowhere hiking and adventuring) in his new green jacket but in his old blue hat. Yeah, I know, sounds ridiculous but I did make him a new hat. Now I just have to get him to wear it and the new jacket...

Jacques Cousteau-pipo by Typy / Novita Tennessee (100% cotton), 90 g / 3 mm
Ravelympialaisissa tavoitteenani oli saada Thermal valmiiksi. Olympialaisten alkaessa sitä oli tehtynä noin 20 cm. Alku oli hyvä ja elättelin toivoa tavoitteen toteutumisesta. Näin ei kuitenkaan käynyt. Kuvasta näkyy, että olympialaisten päättyessä valmiina oli vartalo-osa ja melkein toinen hiha. Vähän harmitti kun tämä jäi niin vähästä kiinni, mutta kyllä se nyt kuitenkin taitaa tämän vuoden puolella tulla valmiiksi. En kehtaa sitä enää jättää kesken.
My goal in Ravelympics was to finish my Thermal. I almost got there but as you can see, I still miss one and a half sleeves.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tuo pipo on ainakin erittäin tyylikäs ja miehekäs, joten eiköhän poikasi sitä ja uutta takkia innostu pitämään. :) Tsemppiä Thermalin loppumetreille!

Anonyymi kirjoitti...

Sitä minäkin että tsemppiä tuohon Thermaliin, hieno näyttää tulevan!

kate kirjoitti...

Where do you find these fabulous patterns?? I love the swirling decreases on the top of the hat!! Looking forward to seeing the sweater all completed - great color for fall!