keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Iloinen yllätys - Surprises

Tällä viikolla meillä on sairasteltu ja olo on sen mukainen. Tiistaina kuitenkin mieliala kirkastui, kun ihan yllättäin ja ilman mitään ilmiselvää syytä sain paketin Kanadasta. Ystäväni Kate, jolla ilmiselvästi on telepaattisia kykyjä, lähetti minulle vyyhdin lankaa ja uuden IK:n. Ihan vain sen takia, että lanka kuulemma oli ihan minun näköistä. Ja niinhän se onkin! Harvoin saa käsiinsä mitään näin ihanaa: 100 % baby alpakkaa lilan ja ruskean eri sävyissä.


This week we have been suffering from a cold, my youngest and I are resting at home today. That's why I can blog in the middle of the day... So I've been feeling under the weather lately. But I got a surprise yesterday, that brightened my whole week: my friend Kate sent me a parcel that contained a skein of yarn, new IK and a lovely card. I was so happy that I almost cried (I tend to cry when I'm angry or agitated, or sad but especially when I'm happy). And why? Because that yarn is absolutely lovely. It is really soft and the best part is the colour: shades of brown, black and lilac blending harmonically together. The colour is so me that it's not funny.
Thank you Kate!Misti Alpaca Hand Paint Lace, 100 % baby alpaca


Kamerani värienerottelukyky ei riitä, teidän täytyy vain uskoa että vyyhti sisältää lukemattomia syviä värisävyjä.


Mitered mittens by Elizbeth Zimmermann, i-cord cast-on / handu handdyed finnish sockyarn / 2,75 mm KnitPicks dpn

Sain myös vihdoin ja viimein valmiiksi nämä kintaat. Ei uskoisi, että voi kuluttaa kuukauden lapasiin mutta niin siinä kävi. Lopputulos on mielestäni hyvä, mutta kyllä oli takkuista näiden neulominen. Mutta se ei ole kyllä langan syy, se nimittäin on aivan mielettömän ihanaa neuloa. Tuntuu oikealta villalta.

Myöskään näiden lapasten väriä ei kamerani toista riittävän hyvin. Oikeasti sävyt ovat paljon syvemmät.

So, I finally finished these mitered mittens by EZ. Knitting was not fun at all. I made mistakes all the time and had to rip many times. But I do like the finished mittens and I adore the yarn.

1 kommentti:

CCC (Crazy Cooking Camper) kirjoitti...

Love the colours of new yarn! And the mittens look SO cute! Even if they were not fun to knit they sure will be fun to wear ;)