sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Synkkä sunnuntai

Only in finnish today, sorry.

Uutisia lukeneet tietävät, että Oulussa on murheellinen päivä tänään. Tapahtuma sivuaa poikieni koulua, joten vaikeaa on ajatella muuta.


Neulerintamalla on pelkkää keskeneräistä. Thermalini on ollut tekeillä helmikuusta eikä enää puutu kuin kolmasosa viimeisestä hihasta mutta takkuista on. Pakko on välillä tehdä muuta, tässä pieni kuvakavalkadi keskeneräisistä tekeleistä:


6 kommenttia:

teisa kirjoitti...

On vaikeaa käsittää, miksi ihmiset tekevät niin kuin tekevät... Jokaisella on ne omat luurankonsa kaapissa, ja on ikävää, että ongelmia ei osata muuten ratkaista kuin äärimmäisellä tavalla. Voimia toivottelen.

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Teisa!

Matleena kirjoitti...

Järkyttyneinä täälläkin, vaikka ei meitä läheltä koskekkaan. Voimia teille!

Kauniita lankoja sinulla puikoilla, mielenkiinnolla odotan, mitä niistä tulee.

Mari kirjoitti...

Täällä myös ollut mieli maassa, ja juuri siksi, että tämä koskettaa monia oululaisia perheitä ja teitä ystäviänikin. Jaksamista teidänkin perheelle, erityisesti loman jälkeen paljon voimia pojille kouluun palaamiseen!

Ihania neuleita sinulla on kyllä tekeillä, toivottavasti käsityöt toimivat sinulla terapeuttisesti, saa ajatuksia jonnekin muualle, tai sitten saa käsitöitä tehdessä rauhassa käydä omia ajatuksiaan ja tunteitaan läpi.

henna kirjoitti...

Jaksamista teillekkin. Tällainen on aina vaikea käsittää ja vielä vaikeampi silloin, kun se osuu lähelle.

Seijasisko kirjoitti...

Ihania käsitöitä puikoilla.

On järkyttävää kuinka etenkin monia nuoria ja lapsia tämä tragedia suoraan koskettaa. Voimia teidän perheelle.