lauantai 6. kesäkuuta 2009

Kumma kesäkuu - June, strange...

Kesäkuu on alkanut. Tähän mennessä on ollut aurinkoa ja lämmintä, multamyrskyjä lakeudella (kauhuelokuvaa aamutuimaan töihin mennessä) ja kaiken huippuna tänään RAKEITA. Ja tänään on tietenkin pihakirpparipäivä...

Onneksi loma alkaa vasta myöhemmin.Flame Wave Socks by Ann Budd (Favorite Socks) / Katia Cotton Comfort, 70 g / dpn 3,0 mm & 2,75 mmNeulerintamalla ollaan pienten töiden äärellä.
Sukkia.
Puuvillasukkia.
Jotenkin on kuvaavaa, että kun löytää sen ensimmäisen puuvillalangan jota on mukava neuloa, niin sen valmistus on tietenkin lopetettu.

Menee Project Spectrumiin.
It's June, and you would never know how many different weathear's there's already been: sunny and warm (that's what you expect from summer), sandstorms (you don't expect), and today (tadaa) it is hailing.

I've been knitting small things. Socks. Cotton socks. I don't like to knit cotton, but this yarn was NICE and it is discontinued, of course.

These go to the Project Spectrum.
Ja tällaisenkin sain, Marilta. Kiitoksia!
Kerrankin aion laittaa tämän eteenpäin. Sen saa Hanna HandyMade-blogista.

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Samaa raekuuroa kauhisteltiin lasten kanssa koska olimme juuri tälle päivälle suunnitelleet pyöräretkeä Hietasaareen. Jotenkin se ei houkutellekaan toppavaatteet päällä. Onneksi olkoon !! Sait sukat valmiiksi määräaikaan mennessä.

Tui kirjoitti...

Tuota Katia Cotton comfortia on myynnissä piikkopirrassa, löytyy muistaakseni myös heidän nettikaupastaan. :)

-sanna- kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista.
Marika: Sukat kyllä valmistuivat mutta toisen sukan kirous iski, se ei ole saman kokoinen kuin ensimmäinen. Aggressiivinen pingottaminen onneksi auttoi.
Tui: Kiitos lisävinkistä! Onneksi sain äitini hakemaan lankaa lisää Lankakauppa Heinistä, Lahdesta, mistä sitä alunperin ostin.

Outi kirjoitti...

Multamyrsky lakeuksilla kuulostaa todellakin kammottavalta. Harmi pihakirppiksen puolesta. Minullakin oli tarkoitus vaunutella sinne päin, mutta joku raja se on kesäkeleilläkin.

Hannah kirjoitti...

Voi Kiitos ja Kumarrus!!!
Terkkuja ja toivottavasti ilmat lämpenee jotta KIP-päivästä tulee lämmin. Olen itse Hämeenlinnassa silloin enkä pääse teidän kanssa neulomaan. Yritän kuitenkin päästä tapaamisiin heinäkuussa.
Hyvää Kesän alkua sinne.

Mari kirjoitti...

Ihanat sukat!

Päivikki kirjoitti...

Kivat kesäiset sukat!

Seijasisko kirjoitti...

Hyvää Juhannusta!