maanantai 23. marraskuuta 2009

14,700

Olen mukana Ravelryn Lankalaatikossa (eli vähentämässä varastolankojani). Hyvästä syystä. Nimittäin kun kaksi ja puoli vuotta sitten innostuin bloggaamaan, minulla ei käytännössä ollut lankavarastoa ollenkaan. Ja nyt lankaa on 14 kiloa 700 grammaa, ja sekin on varmaan vähän alakanttiin. Niinpä liityin Lankalaatikon totaalikieltäytyjiin.

23. marraskuuta 2009 alkaen en osta ollenkaan lankaa. Takaraja on vuoden 2010 Tampereen messut. Tämä oli helppo päätös osittain sen takia, että en ole kovin tuottelias neuloja joten tuo määrä ihan varmasti riittää vuodeksi. Siinä on kuitenkin langat useampaan villapaitaan, sukkalankojakin melkein kolme kiloa ja huivilankojakin yli kilo.

Lisäksi oli ilo huomata, että melkein kaikki langat ovat kivoja, tosin ihmettelen mitä olen ajatellut tehdä pinkistä Samoksesta???
Multnomah by Kate Flagg from HelloKnitty.net (ravlink) / Evilla 165 g / 4 mm


I participate a stashbusting operation in Ravelry. And I have a good reason. When I started blogging 2,5 years ago, I didn't really have a stash. Now I have 14,700 kg of yarn.
So I upped the ante and decided to totally deny myself new yarn for a year. Let's see how I manage.
Tämä pimeys alkaa käydä hermoille. Kotona ei juuri valoisan aikaan tule oltua, ja sen huomaa valokuvista. Pitää yrittää ottaa tuosta huivista valoisampia kuvia - joskus.


This darkness is nervewracking. When I'm home it's always dark and you can see it in my photos. I'll try to take lighter pictures sometime.

10 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Pinkkiä Samosta??????????? Ja sinä ihmettelit mun keltaista lankaa! :) Tsemppiä lakkoon. Uskaltaiskohan sitä tutkia omat lankansa.. että paljonko sitä sais. Noin niinku kiloina?

-sanna- kirjoitti...

Outi: niin niin, näin se osuu omaan nilkkaan. Olisiko teillä käyttöä pinkille Samokselle?

Marika kirjoitti...

Muistan ajan (eka Pökkylän reissu), jolloin kerroit ostavasi vain tarpeeseen ja suunniteltuihihn projekteihin lankaa. Joopa joo, seura on tehnyt kaltaisekseen. Mä en edes uskalla laskea paljonko lankaa on...

-sanna- kirjoitti...

Marika: Niin se sortuu heikot elon tiellä, onkohan tästä enää paluuta?

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Sama vika meikäläisessä. Ennen muinoin saatoin hiplata lankakeriä ja sitten jättää ostamatta, kun "en kuitenkaan ehdi neulomaan". Nyt on lankaa kertynyt niin, että hävettää.

-sanna- kirjoitti...

Pirjo-Riitta: tää on selvästi tarttuva tauti, oiskohan tämä vähentäminenkin?

Mari kirjoitti...

Kauniin näköinen huivi! :)

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Mari!

Kaisa kirjoitti...

Samos on hyvä lanka February Lady Sweateriin, onko lähipiirissä ketään joka tykkäisi pinkistä? :D

-sanna- kirjoitti...

Kaisa: Tuohan oli hyvä idea. Itse asiassa sitä pinkkiä ei ole kuin kaksi kerää, mutta beigenä sitä on enemmän. Mahtaisikohan riittää tuohon February Ladyyn?