sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Flunssalapasia - Flumittens

Minulla ei ole flunssaa, mutta kuopuksella on. Ja se on ihan tavallinen flunssa. Ja paranemaan päin. Mutta kyllä tavallinenkin flunssa on luonnotonta katseltavaa, kun se kaataa ikiliikkujana paremmin tunnetun kaverin sohvaperunaksi. Vain peliohjainta jaksoi käyttää, muuten oli ihan avuton.

Tuon ensimmäisen päivän tiivisti se, että illalla kuopus nosti väsyneenä päätä sohvalta ja kysyi: etkö äiti saanut kuin yhdet lapaset tehtyä?
En saanut, kun piti koko ajan kuskata limsaa ja mitata kuumetta - no ei vaiskaan, minä vain olen hidas. Ja koko viikon saldo on kahdet lapaset.
Tältä näytti lauantaina, 7.11.2009, Oulussa
Oulu looked like this at Saturday 7th of November 2009I don't have the flu but my younger one has it. It is just the ordinary flu, not the A1N1-virus. The ordinary one was bad enough: it is unnatural to see my son (normally running around and talking non-stop) just laying on the sofa, silently.

And then my son asked, after one day, that: Mom, you finished only one pair of mittens? What does he think I am, supermom?Peruslapaset / SandnesGarn Easy / 6,5 mm
Basic mittens with afterthought thumb / SandnesGarn Easy / dpn's 6,5 mm
Valkoiset lapaset olivat kokeilu ja aika epäonnistunut sellainen. Koon kanssa oli hankaluuksia. Tämä oli jo toinen yritys tuolle käsinkehrätylle langalle enkä keksi enää muita käyttötarkoituksia, joten päätin sitten huovuttaa lapaset. Unohdin totaalisesti, että Mambokin huopuu.


White mittens were an experiment, quite unsuccesfull one. I had difficulties with the sizing. So I decided to felt these.Peruslapaset / Novita Mambo ja thick and thin- tyyppinen käsinkehrätty / 8 mm
Basic mittens with aftherthought thumb / Novita Mambo and thick and thin handspun / dpn 8 mmPeruslapaset, huovutettu

Basic mittens, felted

Paremmat huovutettuina, mutta pienet. Voihan köhnä!
Better like this but too small. It *****!

4 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Yhdet? Siis yhden päivän aikana? Ja vain yhdet????? Herravarjele, että rupesi heikottamaan täällä. Flunssat muuten pelottaa vietävästi. Sekin stressi vielä.

-sanna- kirjoitti...

Outi: joo yhden päivän aikana, mutta kun se puikkokoko oli jotain 6 ja puoli. Nyt teen numeron 43 sukkia 2,25 puikoilla ja se kyllä kestää...

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Eihän ratkasevaa ole se puikkojen koko vaan valmiiden töiden määrä ;)

-sanna- kirjoitti...

Lankaluolan Marika: eikä se määräkään ole niin tärkeä. Mukavinta olisi, jos valmistuviin töihin voisi olla tyytyväinen, mutta näistä jäi vähän tylsä maku :(