perjantai 12. helmikuuta 2010

Jämistely jatkuu - more yarn leftovers

Jämälankakirjan lisäksi olen ahkerasti selannut myös taannoista Jämä-Ullaa (sitä on vain vaikeampi selata vessassa kuin kirjaa...). Päätin kokeilla Nepal-myssyä, koska halusin Baktukseeni sopivan pipon.

Myssyyn upposi kiitettäväsi lankanyttysiä ja pidän tuosta räsymattofiiliksestä. Ja lankojen yhdistely on yllättävän koukuttavaa. Lopputuloksesta tuli tosin aika riemunkirjava, mutta päässä se on mukava ja lämmin.


Nepal-myssy by Iso-gnu / SandnesGarn Alpakaa, Steppiä, Mokkasukkaa, Woolia jne. 120 g / 3 mm


Destroying yarn leftovers is quite addicting. My Baktus-scarf, 8-square slippers and now this hat are all done using sockyarn leftovers. I still have yarn leftovers, but I'm going to let them be. Because the Olympic games are beginning and I'm participating Ravelympics. But more about that later!


Jämälankojen tuhoaminen saa nyt vähäksi aikaa riittää. Olympialaiset alkavat! Ja niiden myötä neulotaan myös Ravelryssa. Mutta siitä myöhemmin.

7 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Kauniita ja lempeitä nuo ovat sävy-sävyyn :)

Iida kirjoitti...

Tosi hienosti olet löytänyt lankoja tuohon pipoon. Tosi nätti värimaailma ja pipo.

Outi kirjoitti...

Hieno pipo. Tykkään kanssa tuossa raitameiningistä, "räsymattofiiliksestä", kuten niin osuvasti kuvasit. Ne olympialaisethan tulevat yöllä, höh!

Virve kirjoitti...

Näyttää hauskalta tuo pipo, pitäisi itsekin kokeilla. Jännityksellä jään odottamaan olympianeulettasi.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Jaa, sääkin luet vessassa. Mulla on tapana napata mukaan viimeisin käsityölehti tai joku käsityöaiheinen kirja, tuntuu, että vessa on ainoa paikka missä saa olla rauhassa ja keskittyä lukemiseen.. ;oDD

Mukavan näköinen pipo!

iso gnu kirjoitti...

Kivan
nähdä tpositenkin toteuttamia Nepal-pipoja.
Langanloppujen upottaminen on tosiaan koukuttavaa. Tuo räsymatto-fiilis on oikea sana. Tosiaan Nepalissa pipoon käytetään jokainen langanpätkä mitä on.

-sanna- kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja kiitos Iso gnulle kivasta ohjeesta.
Ja Pirjo-Riitta: meillä kaikki lukee vessassa, voit vain kuvitella arkiaamun kaaoksen...