keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Jämistelyä todenteolla - Serious stashbusting


Projekti / Project: Silk Kerchief by Kate Cagnon Osborn (ravel it)
Lanka / Yarn: Marks&Kattens Bom-Ull, 100 g
Puikot / Needles: 5 mm

100 cm x 50 cmTämän huivin ohje ei enää ole käytettävissä (onneksi tuli tulostettua aikaa sitten), mutta käytännössä tämä on perinteinen ainaoikein kolmiohuivi, joka onnistuu ilman ohjettakin.
Tuo lanka on aivan ihme juttu. Alun perinkin sitä oli vain joku 300 g tai sinne päin ja siitä on tehty yksi aikuisen tunika, yksi lapsen slipari ja nyt vielä tämä. Sitä riitti ja riitti ja riitti. Mutta nyt se on loppu!


Unfortunately this pattern is not available anymore, but fortunately this is quite simple, generic triangle shawl in garterstitch.
The yarn is really strange in a never ending way. In the beginning I had something like 300 grams. I made a tunic for myself, I had plenty of leftovers. I made a vest for my little godson. And I still had leftovers for this scarf.Tänään on ollut haikea päivä. Se poika, joka oli ihan eilen äidin pikku pellavapää, oli tänään tutustumassa työelämään ensimmäistä kertaa. Itsenäisenä, reippaana ja no, nolona, kun äitiä itketti...

5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Voi Sanna! Aika menee niin hurjaa kyytiä. Se poika muistaa ne itkut. Minäkin muistan, kuinka äiti itki, kun pääsin ripiltä. Kun pääsin ylioppilaaksi. Kun menin naimisiin. Jne. Eiköhän sullekkin liene vielä tämänsortin kyyneliä jatkossa luvassa. :)

pirle kirjoitti...

Tasapainoinen ja harmoninen lopputulos. Hyvin sommiteltu jämistä :)

Mari kirjoitti...

Kauniin värinen huivi!

-sanna- kirjoitti...

Outi: Luulisi tuon jo tottuneen itkeskelevään äitiinsä (ja mummonsakin on samanlainen). Ei tämä ainakaan loppumaan päin ole, tämä märinä.
Pirle:Kiitoksia kehuista, paljon ei voi kunniaa sommittelusta ottaa, koska langat on käytetty määräjärjestyksessä. Mutta hyvä että sopii silmään :)
Mari: Kiitoksia.

hillanen kirjoitti...

Se on hirmu sievä :)