torstai 13. toukokuuta 2010

Villaa ja hellettä - Hot weather and wool

Tänään on ensimmäinen, virallinen, hellepäivä. Ja vielä pyhä, joten siitä voisi nauttiakin. Mitä täällä on sitten tehty? No, istuttu tietokoneella, värkätty villan kanssa ja pyykätty hullun lailla. Meneehän se näinkin.

Jämälankaprojektit etenevät. Tänään valmistui poikittain neulottu huivi, joka toivon mukaan kelpaa jollekin suvun pikkuneideistä.

Minähän siis pääsääntöisesti pidän sileistä langoista. Mistä näitä pörröjä aina ilmestyy?


Scarf Around by Maia Discoe (ravel it)
Sari Silk, TeeTee Primavera, Mohair Fiori ym., 200 g
5 mm
Neulottu pyörönä ja leikattu auki
Knit on the round, steekedToday is the first really warm day around here and how am I using it? Well, I've been sitting in front of the computer, I've been working with wool and I've let the washing machine sing. I did go out to hang the washed clothes.

I've been wondering why I seem to have an endless stash of furry yarns when I don't even like them? I have no answer to that but atleast I have little less of them now...

3 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Hauska idea, kiitos vinkistä!

Heidi kirjoitti...

Nuo poikittain neulotut huivit ovat kivoja, pitänee joskus tehdä sellainen itsekin :) . Kiva tekniikkakin sinulla, en olisi itse varmaan tullut ajatelleeksi, että huivin voi tehdä pyörönä.

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Pirle ja Heidi. Alkuun ajattelin, että en viitsi tehdä pyörönä, säästäisi monta nurjaa kerrosta, mutta halusin kuitenkin hapsut. Kannattaa kuitenkin uskoa ohjeen tekijää: helpottaa elämää, jos yhdistää silmukat niin ettei tule kiertoa. Minulla tuli, ja neulominen oli yhtä sotkua.