keskiviikko 11. elokuuta 2010

Sukkavuosi - Year of socks

Viime vuonna haastoin itseni kutomaan sukkia. Tarkoitus oli, että aikavälillä 1.8.2009-31.7.2010 saisin aikaiseksi 12 paria jalkaan pantavia: sukkia, tossuja jne. Jos onnistuisin, saisin ostaa lisää lankaa.

No, mitä luulette?

Ei siitä mitään tullut. Seitsemän paria sain valmiiksi. Olavit ja Mock wave flame socks:it on annettu lahjaksi. Saunatossut tuhoutuivat ensimmäisessä pesussa. Mojot odottavat parsimista. Jotenkin masentavaa.

Neulominen kyllä muuten innostaa, sukat vain ei :(

Last year I challenged myself to knit 12 pairs of socks in 12 months. The time was up in the end of July and I only finished 7 pairs. So nope, I didn't make it. It's a bit depressing, that knitting in general inspires me at the moment, just not socks :(


Ps. Kate, I totally agree with your last blog post. Why is it so hard to get socks finished...

7 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Niinhän se on. Kyllä tuo sun tavoite on ensinnäkin ollut ihan ylimitoitettu; seitsemän paria on jo lähes yli-inhimillinen suoritus. Laske hyvä ihminen vaatimuksiasi. Et ikinä saa ostaa uutta lankaa, jos tämmöiset haasteet sukkien osalta jatkuvat. Ne kun ovat kuolettavan tylsää neulottavaa - ei voi mitään. Onnittelut seitsemästä parista! Ja ärsyttävää on tuo, mitä kerrot. Kun vaivalla saa jalkaan pantavaa, yhdet hajoaa pesussa, toisiin tulee heti reikä. Mun maratoonarin sukat eivät kestäneet käytännössä mitään suhteessa niiden neulomiseen käytettyyn aikaan. Joutuu miettimään, miksi nähdä vaivaa jostain, joka käytännössä lakkaa olemasta pian valmistumisensa jälkeen. Mutta tsemppiä sinne! Ihan noin niin kuin jo etukäteen. Kun eihän sitä tiedä, minkä viheliäisen haasteen seuraavaksi keksit. Me ei muuten sitten ehditty kesällä kahvitella?

-sanna- kirjoitti...

Outi: Kesäloma oli jotenkin niin huomaamaton, etten ehtinyt kahvitella oikein kenenkään kanssa. Syksykahvit?
Ja se seuraava haaste on jo jalalla (en kerro vielä)ja se on yhtä mahdoton.

Mari kirjoitti...

Hienoja sukkia olet tehnyt! :) En minäkään välttämättä seitsemää sukkaparia vuodessa tee, vaikka tykkäänkin tehdä sukkia.

Outi kirjoitti...

Jalalla? Siis nimenomaan jalalla? Huolestuttaa kuule jo nyt. :D Syksykahvit ovat oikein hyvät.

kate kirjoitti...

At least you finshed all 7 pairs, within the year, and they are in wearable condition, unlike me who thinks that one and half finshed pair of socks is an accepable point at which to move on to another project!

Päivikki kirjoitti...

No, onhan 7 pariakin hieno saavutus. olen Outin kanssa ihan samaa mieltä. nauti 7 sukkaparistasi ja osta lisää lankaa.

-sanna- kirjoitti...

Mari ja Päivikki: Minusta tuntuu, että kaikki muut saavat sukkia aikaiseksi tuosta vain ja itselle se on aina taistelu saada yksikin pari valmiiksi. Enkä aio ostaa lisää sukkalankaa, ainakaan vielä. Kivoja lankoja on vielä paljon varastossa odottamassa...

Kate: It seems that you do have a sock factory at work there now, so your UFO's are done in no time?