perjantai 24. syyskuuta 2010

Do I really Think I Can Knit?

Viikko sitten hurahdin ihan täysin mysteerihuiviin (22 leaves shawlette). Viikonlopun neuloin ihan transsissa kunnes sunnuntai iltana huomasin, että olin tiputtanut silmukan. Liukkaassa merinosilkissä silmukka oli ehtinyt vaikka minne. No, korjasin sen, mutta sitten huomasin, että keskuskuviossa oli virhe, PAHA virhe. Ei kun purkamaan. Sitä olen nyt sitten tehnyt. Neulonut ja purkanut, neulonut ja purkanut.


A week ago I fell head over heels with a mystery shawl (22 leaves shawlette). The whole weekend I knitted like possessed until at Sunday evening I noticed I had dropped a stitch and there was a HUGE mistake in the central pattern. After that I've been knitting and ripping, knitting and ripping.


Tässä ollaan nyt, melkein kakkosvihjeen lopussa, kolme jäljellä. Ja valmista pitäisi olla viimeistään sunnuntaina.


This is where I'm now, almost in the end of the second clue, three to go. And it should be ready at Sunday.Valmista pitää tulla, sillä viikonloppuna saadaan So You Think You Can Knit-haaste. Ja virittäytyäkseni tunnelmaan ajattelin listata kolme eniten paniikkia ja kauhua herättävää tanssityyliä:

1. Heavy metal
Koneneulominen ei ole koskaan kiinnostanut yhtään. Ja mistä sen koneenkin tähän hätään tempaisisi. Tätä pitäisi varmaan lähestyä eri näkökulmasta. Jos neuloisikin koneen?

2. Disco
Ei, ei, eieieiei! Efektit ja hapsuhipsut hirvittävät, mutta ehkä haasteena olisikin saada hileet näyttämään joltain muulta...

3. Robottitanssi
Matematiikka ja minä ei mahduta samaan kaupunkiin. AINA kun tarvitsen neulematematiikkaa, tarvitsen myös apua.


I have to get the shawl finished, because this weekend we get our So You Think You can Knit challenges. I just hope I can deal with my challenge.

11 kommenttia:

Marika kirjoitti...

No just noista kahdesta syystä en sitten lähtenytkään SYTYCK-haasteeseen. Huivin alku näyttää ainakin nyt hyvältä. Itsekin latailin tuon mallin mutta pitää saada pois ensin alta pari x-pistovaihtoa, muutamat lapaset, Saroyan ja Travelling woman.

-sanna- kirjoitti...

Marika: :)

outi kirjoitti...

Jotenkin yhdyn tuohon. Ihan kammottavia kaikki. Kivasta haasteesta saa noilla aika hikisen painajaisen.

-sanna- kirjoitti...

Outi: mutta viihdytäänhän sitä kauhuelokuvienkin parissa...

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kyllä sinä sen huivin sunnuntaiksi selätät! Lanka on tosi kauniin sävyistä!

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Päivi:) Tämä on todella koukuttava malli, että jospa se valmistuisi. Ja kamerani ei tee oikeutta langan värille, se on sellainen todella syvä punainen.

kaisa kirjoitti...

Ihanan näköinen huivin alku! Mikä lanka sulla on, väri näyttää tosi kauniilta?

ArualMaria kirjoitti...

Voi ei, tuo on niin ikävää, kun neuloo hulluna ja sitten joutuu purkamaan... Pitsihuivien pudonneiden silmukoiden metsästys on aikamoista puuhaa...

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Kaisa, lanka on Grignascon Merinosilk eikä minun kamerani todellakaan vangitse tuota syvää sävyä ja himmeää kiiltoa. Ja kiitettävästi tuo lanka kestää myös purkamista.
Arualmaria: Ja vaikka sen silmukan saa pelastettua se ei, ainakaan minulla, näytä sitten ihan siltä kuin pitäisi...

Päivikki kirjoitti...

Miekin jouduin eilen purkamaan huiviani. Sitten sisuunnuin ja nyt miula on enää viimeinen vihje neulomatta.

-sanna- kirjoitti...

Päivikki: Purkaminen on maailman tylsintä, varsinkin pitsissä. Tsemppiä!