perjantai 1. lokakuuta 2010

"Knitting is not something to take lightly"

Sain transsineulomiseni viimeinkin valmiiksi. Itse asettamastani määräajasta viikon myöhässä.
Ja koska tämä on lahja, joka on myös viikon myöhässä, minulla oli kiire saada se postiin. Näin ollen jouduin kuvaamaan huivia osittain töissä (ruokatunnilla tietenkin).


My knitting obsession, for now, is finished. And because this is a gift (a late one), I had only a little time to photograph before hurrying this to the post office (that explains the crappy pictures).22 leaves shawlette by Lankakomero (Ravel it)
3,5 mm
Grignasco Merinosilk, 17 g.
So You Think You Can Knit- haaste on pyörinyt mielessä huivista huolimatta. Ja uskoisin, että yksi transsi korvautuu kohta toisella.

Päivitystä edelliseen postaukseen:
- olen luopunut ajatuksesta suunnitella sukkia. Olen seurannut Outin painimista sukkasuossa, ja olen vakuuttunut siitä, että jos ei ole pakko niin en taida sotkea sukkia tähän soppaan.
- kaikenlainen käteen laitettava sen sijaan pyörii mielessä. Tässä käy niin, että joko a) en saa yhtään mitään suunniteltua tai b) suunnittelen sarjan 'isoja' lapasia.
Tällä hetkellä mielessä on yksi pari joka menisi balettiosastolle, mutta aika alkeistunneista on kyllä kyse. Toinen pari voisi olla kansantanssia, mutta ihan loppuillasta ja laskuhumalassa...
- kaapeissa pyörii puoli kiloa maastokuvioituvaa lankaa, jolle pitäisi keksiä jotain.

11 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Huivista tuli hieno !! Onko teillä pyykkinaru kunnantalon vieressä ? ;-)

-sanna- kirjoitti...

No hah hah, Marika. Sen verran ehdin kotona pyörähtää, että ehdin todeta pihaympäristön liian värikkääksi pitsihuivin kuvaamiseen.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Voi miten uskomattoman kevyt huivisi on, 17 grammaa! Sadan gramman vyyhdistähän tulee 5 tuollaista ja jää vielä 15 grammaa!

-sanna- kirjoitti...

Päivi: Aion kyllä tehdä toisen vähän paksummasta langasta, mutta tuo henkäyksen ohut ja kevyt on kyllä kaunis!

kaisa kirjoitti...

Se on kyllä kaunis!

outi kirjoitti...

Mitäs työkaverit tykkäs? Ja kannatan ehdottomasti luopumista sukkahaaveista!:D Eikös se ehdottamasi teltta sopisi mihinkään tanssityyliin? Meinaan sille puolelle kilolle? Heavy metal? Teltta rokkikansalle Tuska-festivaaliin?

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Kaisa!
Outi: Olisikohan puolustusvoimilla käyttöä neulotuille tankkien suojaverkoille?

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Tuo huivin paino on kyllä ultrakevyt. ;o)) Mää täälä pähkilen, että riittäiskö malliin 200g jitterbugia, tulis vähän eri kaliiberin huivi kuin tuo sinun! heh

-sanna- kirjoitti...

Pirjo-Riitta: Luulisin että riittää. Ja minäkin meinaan tehdä toisen vähän paksummasta langasta vaikka tuo onkin aivan ihana.

Matleena kirjoitti...

Voi huivi kuin unelma! :) Teitkö yksinkertaisella langalla? Minäkin olen miettinyt 22 leavesin tekemistä ko. langasta.

-sanna- kirjoitti...

Matleena: Tein yksinkertaisesta langasta ja ihastuin kyllä tuohon Merinosilkiin ikihyviksi. Neuloutuu kauniisti (ja kesti purkamista) ja pingottuu hienosti.