sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Henkilökohtainen ongelma - My personal problem

Minulla on tai pikemminkin oli henkilökohtainen ongelma, nimittäin kirjoneuleen kanssa. Tätä on vaikea tunnustaa vuosikymmenten neulomisen jälkeen, mutta vaikka olisin tehnyt mitä, niin pitkien langanjuoksujen sitominen näkyi pitopuolella.

Nyt olen kuitenkin nähnyt valon, kiitos Ravelryn ja Tuulian. Suomalaisia perinteitä-ryhmän mysteerisukkaneulonta oli monella tavalla antoisaa. Ensinnäkin malli oli ihana, mutta siihen liittyvä keskustelu oli usein valaisevaa. Tuossa ketjussa (ravelry link: http://www.ravelry.com/discuss/suomalaisia-perinteita/1598459/751-775#760) Tuulia kuvaili hyvän tavan sitoa yli kolmen silmukan langanjuoksut ja hallelujaa, tuo tapa todella toimii.I have, or rather I had, a personal problem with stranded knitting. After decades of knitting it is hard to confess, that I can't handle the long floats on the wrong side of the knitted item. Whatever method I used to catch the long floats, you could see that from the right side.

Now I have seen the light, thanks to Ravelry and Tuulia (links in the finnish text). Sorry, that I'm not up to translating Tuulia's solution to the problem. All I have to say is, that it REALLY works.Vellamo by Taina Anttila (Ulla 3/09)
Drops Fabel, 85 g
koko 39 / size 39
puikot 2,25 ja 2,5 / needles 2,25 mm & 2,5 mmKäytänpä nyt myös tilaisuutta hyväkseni ja mainostan pohjoisen neuleretriittiä. Katso lisää täältä: http://portti2011.blogspot.com/

1 kommentti:

Seijasisko kirjoitti...

Ihana sukat!<3