keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Tarveneulontaa - Knitting in need

  • Minulla on ajoittain kylmä työhuone ja huono ääreisverenkierto eli usein on kädet niin kontassa että ne ei pysy näppäimillä.
  • Minulla oli kerä reumavillaa, ollut jo monta vuotta, lankalaatikossa.
  • Sitten tuli uusi Ulla ja ensimmäistä kertaa elämässäni pistin neuleen puikoille samana päivänä kun ohje ilmestyi.
  • My office is often quite cold and it is difficult to work when your hands are frozen.
  • I did have a ball of really warm wool.
  • I didn't have a good pattern until Ulla 3/11 was published.


Kipinä (Hanna-Kaisa Hämäläinen), Ulla 3/11
Rheuma Thermal Wolle / Schachenmayer Nomotta 20 g
2,5 mmOhjeessa oli paljon mukavia yksityiskohtia, mutta ikäväkseni huomasin, että olen huono tekemään sellaista mallia, jossa vain aina silloin tällöin tehdään jotain. Eli laskut meni väistämättä välillä sekaisin. Tein nämä peilikuviksi muutenkin kuin peukalon osalta.


There are lots of nice details in this pattern. Unfortunately this kind of pattern is difficult for me. It is really easy, when the pattern has a certain amount of stitches and a certain amount of rows and you repeat the pattern all the time. This is not one of those patterns. In this You do something every now and then but you don't repeat anything and you have to count rows all the time.

It was worth all the counting. These mittens are just what I needed.

4 kommenttia:

outi kirjoitti...

No mutta hyvältähän nuo näyttävät ja vielä varmaan paremmalta tuntuvat. Mitä nyt jokusesta peilikuvsta. Minullakin palelee hela tiden. Kurjaa tämmöinen, sano.

-sanna- kirjoitti...

Outi: Ne on ihan täydelliset sisäkäyttöön. Ohuet niin että hiiri liikkuu, mutta lämpimät. Se peilikuvajuttu ei vaan toimi yhtä hyvin kuin ajattelin :(

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Täytyy vihjaista tyttärelle, se kun valittaa, että käsiä palelee atk -tunnilla. Yritin ehdottaa, että tekisi sinne kämmekkäät.. mut tylsä idea. Jos se nyt innostuisi, kun huomaa, että joku muukin on tehnyt!..

-sanna- kirjoitti...

Pirjo-Riitta: Lyhyen käyttökokemuksen jälkeen voin sanoa, että on ihanaa kun käsiä ei palele. Eli ei kun neulomaan vaan.