keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Camouflage


Garter Yoke Cardigan by Melissa LaBarre (Ravelry)


Tästä alkaa tulla tapa. Aloitan villapaidan alkuvuodesta samaan aikaan kuin aloitan kuntoilun ja ruokavaliouudistuksen. Nämä kaikki myös lopahtavat suunnilleen samoihin aikoihin. Sitten noin vuoden päästä saan uuden puuskan ja teen villapaidan loppuun. Kunto ei kuitenkaan kohene eivätkä kilot vähene. Tämä on jo toinen kerta kun näin käy.

Atacama Alpaca oli heräteostos nettikaupassa vuosia, vuosia sitten, aikana jolloin ei vielä voinut tarkistaa Ravelrystä että miltä ne tuotokset oikeasti näyttää. Mitä kukaan voi oikeasti tehdä maastokuvioisella langalla? No, minä naitin sen Rowanin Felted Tweedin kanssa ja yllättäinhän tuosta tuli ihan pidettävä villatakki. Ei nyt mikää 'olenainahalunnuttällaisen'-villapaita, mutta pidettävä kuitenkin. Lankoja meni yhteensä noin 325 grammaa, eli kevyt ja lämpöinen takki siitä sukeutui


I'm obviously following a behavioral pattern: I start a pullover/cardigan and at the same time I start a diet and my gym visits increase. It takes a few months for things to calm down and the pullover/cardigan takes is forgetting, fast food comes back and I forget I have a gym membership. Approximately a year after starting the pullover/cardigan I just finish it, but I don't loose weight and my physical condition is not better than before. This has happened a few times now, should I worry?


Both of these yarns, Atacama Alpaca and Felted Tweed, have been in my stash for years. And I still couldn't use all of those, because this cardigan took only 325 grams. Light and warm.


10 kommenttia:

outi kirjoitti...

Valmis neuletakki on valmis neuletakki eli voitto sinänsä.:) Kuntoilusta ja ruokavaliosta mulla ei parane sanoa mitään, koska ne eivät kuulu repertuaariini. Neuletakki sen sijaan - vielä toinen hiha, ehkäpä sitten!

-sanna- kirjoitti...

Outi: Jotenkin näin vanhemmiten pelkkä valmis ei enää oikein riittäisi. Pitäisi olla vielä kaunista ja sopivaakin. Tästä kyllä tuli tuota langan kuviointia lukuunottamatta oikein hyvä.

Ingi kirjoitti...

Ihana pehmoinen villatakki! Kivasti yhdistetty kahta lankaa.

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Ingi: Ilman Ravelrya en olisi hoksannut yhdistää näitä kahta lankaa. Hyvä siitä tuli, ja tuo yksivärinen vähän rauhoittaa tuota levotonta pääväriä.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Minäkin tykkään, ihanan värinen jakku.
Olen samaa mieltä, että nykyään pitäisi neuleesta tosiaan tulla kaunis (ja kaunistava) ja sopiva. Ennen muinoin sitä teki ja teki vaan ja jännityksellä odotti, että saa nähdä mitä tulee (ja mihin mittoihin prässäyksessä venahtaa)..

-sanna- kirjoitti...

Pirjo-Riitta: Kiitos, jokaisen käyttökerran jälkeen olen vain tyytyväisempi :) Ja eikö ole kumma miten itseen kohdistuvat vaatimukset vaan kasvaa ja kasvaa. Pitäisiköhän stressaantua?

pirle kirjoitti...

Juu, ihan hyvänoloinen, luonteva jokapaikan jakku, jota varmaan tulee pidetyksi :)
Nuoruutta ei takaisin saa, vielä vähemmän senaikuista kroppaa, joten ollaan onnellisia aidosti ja ilman stressiä!

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Pirle tuesta, täytyy varmaan nopeuttaa neuletahtia, että saa neuleet valmiiksi saman painovaiheen aikana...

santra kirjoitti...

Oikein nätin villatakin olet neulonut. Vihreä on mun lempparivärejä :)

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Santra, vihreä on ihana väri.