sunnuntai 26. helmikuuta 2012

MizzleRowan 4ply soft, 150 g
3,5 mm


Jostain syystä sitä panttaa lankoja ja odottaa sitä täydellistä ohjetta. Tämän vuoden tavoitteena on, että jos tekee mieli tehdä joku malli tai käyttää jotain lankoja, niin teen sen heti enkä vuosien päästä. Tämän huivin malliin törmäsin Ravelryssä ja tarvitsin suoraviivaista neulottavaa koulutuspäiville. Ei muuta kuin Rowanin merinoa kassiin ja koulutukseen. Sain huivin kahdessa päivässä tuohon joustinneuleeseen asti. Joustimeen menikin sitten kaksi viikkoa...

HUOM! Vielä kolme päivää aikaa osallistua edellisen postauksen arvontaan.

I'm used to hoarding yarns and patterns, I keep them waiting for something (who knows what). From now on, if I want to make something I'm just going to do it. This is what happened with this shawl: I saw the pattern, I needed something easy to knit for meetings and I had a nice yarn in my stash (it had been waiting for years to be used) and voilá this shawl wasa born.

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Voi kun tämä on kyllä kiva malli. Ja aivan ihanan värinen lanka. :-)

Kiitos muuten tämänpäiväisestä. :-)

Marika kirjoitti...

Ei sulla ole muuten sitä typerää sanavahvistusta päällä.

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Marika itsellesi ja on hyvä tietää, että se sanavahvistus ei ole päällä. Tuo lanka on muuten aivan ihanaa neuloa, harmi että sen valmistus on lopetettu.

ikkinlala kirjoitti...

Pretty!

-sanna- kirjoitti...

Thank you Ikkinlala.

Päivikki kirjoitti...

Kaunis huivi. Miulla on vähän sama ongelma. Näen kauniin neulemallin ja sitten odotankin joskus jopa yli vuoden ennen kuin aloitan neulmaan sitä - harmittavaa!

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Päivikki! Omituista on se, että yleensä odottamiseen ei ole mitään syytä. Yritän kehittyä spontaanimpaan suuntaan...