sunnuntai 6. toukokuuta 2012

FTW*


Ken söi kesävoin by Ilona Korhonen (Ravelry)
Tofutsies, 60 g
2 mm

Näitä sukkia on tehty viime vuoden elokuusta asti. Tarvitsin sukat joten aloitin nämä. Mutta, mutta. Lanka oli tahkeaa neulottavaa. Ja kun en oikein pidä pitsisukista, niin miksiköhän valitsin tämän mallin?

Yllätyksekseni kuitenkin kerällä rumasta langasta tuli kauniin meleerattua pintaa ja tahkeasta neuletuntumasta huolimatta valmis sukka on ihanan tuntuinen jalassa. Reikäinen mallineule mukautuu mukavasti jalkaan eikä tunnukkaan liian pitsiseltä.

Eli loppufiilis on yllättävän hyvä. Ja sitä kyllä tarvitaankin täällä tulvivan kellarin kanssa...

I've been knitting these socks since August 2011. They are not difficult, but somehow I was not inspired. For one, the yarn was not nice to knit. But as a finished sock they look surprisingly nice and they feel surprisingly good.

You know how unfinished things burden your soul? These socks have been a pain, but now I feel better. It's good to have something positive around here, because while the snow melted, the water went straight to our cellar. Not good at all...

* For the win

7 kommenttia:

santra kirjoitti...

Oikein mukavat sukat!

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Santra, niin ovat.

outi kirjoitti...

No minä jo mietin tuota otsikkoa ja luin sen tietysti väärin, mikä on ymmärrettävää, koska neuloit sukat. Että se WTF:kin olisi käynyt.:D Hyvät sukat näyttävät olevan ja kateellisena vain täältä huutelen, kun itselläni se villasukkatilanne on jokseenkin huono. Niisk.

-sanna- kirjoitti...

Outi: Täysin oikea tulkinta otsikosta, papukaijamerkki! Ja nyt minullakin on kolmet käyttökelpoiset villasukat...

Sanni kirjoitti...

Joskus noinkin päin, että kerällä ruma lanka näyttääkin sukkana hyvältä. Mulle käy yleensä toisinpäin :) Kivat sukat!

Iida kirjoitti...

Sukat ovat tosi nätit! Pikkuinen varoituksen sana kuitenkin pari vuotta vanhojen Tofutsies-sukkien omistajalta - minun omani venyivät käytössä kolminkertaisiksi...

-sanna- kirjoitti...

Sanni: Useimmiten tosiaan käy toisinpäin. Olin iloisesti yllättynyt.
Iida: Tämä oli mielenkiintoinen tieto. Jännityksellä jään odottamaan. Näin uunituoreina sukat kyllä tuntuvat napakoilta.