maanantai 21. toukokuuta 2012

Sininen kausi - my blue phase


Drops Alpaca 350 g
Colinette Jitterbug  50 g
3,5 mm

Kerrankin tein niin, että ostin ohjeen ja aloitin neuleen ihan välittömästi. Tällä kertaa olisi ehkä voinut vähän miettiäkin, niin lankavalinta olisi voinut sopia malliin vähän paremmin. Tämä nyt kuitenkin piti saada aloittaa heti, joten langankin piti löytyä varastosta. Dropsin alpakkaa oli tarpeeksi ja sillä mentiin.

Silloin kun vuosia, vuosia sitten varastoin tämän langan, niin kaikki ne bloggaajat, joiden tekemisiä silmät pyöreinä ihailin, neuloivat Dropsin alpakasta upeita tuotoksia. Pelon sekaisesta kunnioituksesta nuo langat varmaan jäivätkin laatikoihin ajelehtimaan. Sen jälkeen on ihkulankoja tullut ja mennyt, mutta tämä lanka näyttää jääneen kestosuosikiksi. Ehkä enemmän sinne työhevososastolle, mutta mitä se haittaa.

Ja vaikka alpakka nyt ei ehkä kaikkein paras vaihtoehto tälle mallille ollutkaan, olen iloinen että otin käyttöön nämä langat. Mitä sitä hyviä lankoja varastossa makuuttamaan...

Jostain syystä neljä viimeisintä valmistunutta työtä ovat sinisävyisiä. Mutta tähän se sitten jää, on muitten värien vuoro.

For once I started a knit just after purchasing the pattern. And this time it might have been better to wait and think a bit. Because of my haste I used yarn from my stash, Drops Alpaca, and it probably wasn't the best choice. I do like this pullover, a lot actually.

For some reason my recent finished knits seem to be blue, not so common colour for me. But this is it, I think it is time for other colours now.

4 kommenttia:

Moffi kirjoitti...

Älä suotta nyt hyvää väriä vaihda! :D Sininen kautesi näkyy myös blogin ulkoasussa huomaan.

-sanna- kirjoitti...

Moffi: Mistä lie tällainen villitys tullut. Yksi sininen hommeli on vielä kesken mutta siihen se sitten jää.

Sigrun kirjoitti...

Very nice :)

-sanna- kirjoitti...

Thank you Sigrun :)