lauantai 11. elokuuta 2012

Voitto ja pettymys - A win and a disappointmentCascade 220, 50 g
3,5 mm

Tällä elämäni ensimmäisellä neulotulla pannumyssyllä sain parikin mitalia Ravellenic Games-kisassa. Hip hip huraa. Mutta, mutta. Tavoitteena oli tehdä toinenkin pannumyssy. Sainkin sen jo alulle, mutta lopulta se heitto päätyi moukarihäkkiin, eli muokkausten teko ei onnistunut ja purin koko hökötyksen.

Syy epäonnistumiseen on jonkunlaisessa hahmotushäiriössä. Yleensä muokkaukset on helppo tehdä jos jo lähdössä on hyvä kuva siitä mitä ohjeessa tapahtuu. Minulle asiaa helpottaa jos ohjeessa on jonkinlainen piirros tai kaavio. Tuo myttyyn mennyt yritys pohjautui amerikkalaiseen tapaan rivi riviltä aukikirjoitettuun ohjeeseen, jossa ei ollut minkäänlaista piirrosta. Ohje oli varmasti hyvä, mutta minkäs aivoilleen voi...

Eli yksi voitto, yksi tappio. Ihan hyvä saldo. Saas nähdä kuinka keihäsmiehille tänään käy.

This is the first knitted teacozy I've ever made and it gained me two medals in Ravellenic Games this year. I was going to make another cozy and I did begin it. Unfortunately I couldn't make it. I have difficulties with american style written only patterns. I can't really see where the pattern is going and if I have to make modifications, it is difficult if you don't understand where the pattern is going. So I ripped my second cozy.

End game: one win, one disappointment.


7 kommenttia:

outi kirjoitti...

Onnea! Minun mitalistani ei ole kuulunut vielä mitään. Höh.

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Outi, muistithan laittaa projektisi sinne Finish line-ketjuun?

outi kirjoitti...

No joo, muistin laittaa. Mutta en muistanut sitä kakkosvaihetta.;)

-sanna- kirjoitti...

:)

berenike kirjoitti...

Congrats! What a gorgeous cosy, it flew straightaway into my queue. Did you felt yours?

-sanna- kirjoitti...

Thank you Berenike. I didn't felt, because I'm not that comfortable with felting. And the cosy fits fine without it and it works well too.

Päivikki kirjoitti...

Onnea voittajalle! Kaunis teepannumyssy.