sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Rinkula - Cowl
Rinkula
Rowan Lima, 200 g
5,0 mm

Purin viime vuotisen yritykseni näiden kaulahärpäkkeiden parissa, joten tarvetta kaulanlämmikkeelle oli. Lisäksi tarvitsin yksinkertaista neulottavaa Hailuodon neuleretriittiin. Kaiken tämän lisäksi olin rampannut Lumoavassa vähän väliä hiplaamassa Rowanin Lima-lankaa. Eli ostin 200 grammaa Limaa ja aloitin rinkulan, joka on saanut vaikutteita vähän vaikka mistä (ravelrystä löytyy esim. nämä: tämä, tämä ja tämä).

Vähän yli 200 silmukkaa viiden millin puikoilla pyörönä, 5 nurjaa kerrosta, 4 sileää oikeaa ja toistetaan kymmenen kertaa. Katsotaan toimisiko tämä paremmin kuin edellinen yritys. Lanka ainakin on ihanaista.

I started this cowl at a knitting convention (could this be the right word?) held at Hailuoto. I didn't have a pattern, but I was inspired by this (rav), this  (rav) and this (rav). 

I had about 210 stitches, I knitted 5 purl rows then 4 rows stockinette and repeated this 10 times. At the end I got a versatile cowl. 

3 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Taas harmaan taitajalta yksinkertaisuudessaan kiehtova monikäyttötuote :)

sanna kirjoitti...

Se on kaunis ja näyttää ihanan lämpimältä. Toivottavasti myös toimii sinulla. Lanka on kyllä ihanaa - Portissa sitä hiplailin.

-sanna- kirjoitti...

Kiitokset pirle ja sanna. Nämä kaulahärpäkkeet eivät kyllä ole minun laji, tästäkin tuli hiukan liian laaja. Tuntu on kuienkin hyvä ja niinkuin Sanna sanoit, lanka on ihanaista.