lauantai 29. joulukuuta 2012

Hyvää tulevaa vuotta - Happy New Year

Loppuvuodesta elämässä oli menossa niin paljon kaikenlaista, että neulominen ei ole oikein innostanut eikä huvittanut. Pakkopullan makua on ollut ilmassa. Lapasia sentään syntyi joululahjaksi muutamia. Nuo kaksi ylempää paria on tehty lähinnä Jannen ja Cascade 220:n jämistä ja malli on ihan peruslapanen intialaisella peukalokiilalla. Alin pari on Pescovegetarian Mittens ja ne on tehty Dropsin Andes-langasta, purkulankaa epäonnisesta projektista.

Tämän vuoden aikana sain langanhankinnan ja vanhojen lankojen kulutuksen pysymään tasapainossa tähän päivään asti. Lumoavan Langan (lempilankakauppani) tulevan lopettamisen masentamana päädyin ostamaan sieltä roppakaupalla lankaa. Ei siitä nyt sitten enempää, eihän...

HYVÄÄ TULEVAA VUOTTA TEILLE KAIKILLE!

My life has been quite hectic these last months. Knitting has not been inspiring and it has not been fun. Those mittens you see above were the only things I made as gifts for Christmas. I used leftover yarns and yarn that was frogged from other projects.

All things considered, this year I managed to find a balance in using my stashed yarn  and buying new yarn. That is, there was a balance until today. My favourite yarnshop is closing and I used this opportunity to buy huge amounts of yarn, and that's all I'm telling yoy.

HAPPY NEW YEAR FOR ALL OF YOU!

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Hyvää tätä vuotta myös sinulle!

Sigrun kirjoitti...

Happy new year!