torstai 6. joulukuuta 2012

Vor

Vor by Vedis Jonsdottir (ravel it)
Istex Lett-Lopi, 225 g
4 mm

Tämä Lett-Lopi on ihan käsittämätöntä lankaa. Se on riittoisaa, tosi lämmintä ja pehmenee pesussa. Tämä oli jämänöttösten tuhoamisprojekti. Ainoastaan harmaata korkkasin uuden kerän, muuten liivi on täyttä jämää. Mallista jätin pois vyötärömuotoilut ja kaula-aukosta tein vähän isomman, muuten tein ohjeen mukaan. Tämähän on myös julkaistu jossain vanhassa Novita-lehdessä, mutta en nyt tähän hätään muista missä.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille !!!

I really, really like Lett-Lopi. This vest took only 225 grams, it's warm and it does soften when washed. This was meant to be a leftover project and it really was. I only had to open one new ball of yarn (light grey), all the other colours are leftover yarns.

5 kommenttia:

outi kirjoitti...

Kiitos samoin! Olikos se jo tämä liivi sulla viikonloppuna päällä vaiko joku toinen???? Katsoin, että jokin samantyyppinen oli, mutta miten se niin siellä pubin hämärissä silmärukka haritti, että en osaa sanoa ollenkaan. Flunssa on siellä siis ohi?

kio kirjoitti...

hypistelin joskus lett-lopia ja tuntui tosi karhealta, en uskaltanut sitten ostaa..

-sanna- kirjoitti...

Outi: Juu, tämä samahan se. Pitäisi joskus saada vähän parempia kuvia. Ja flunssa on vähän sellaista hankalaa sorttia, että olo on edelleen hutera, mutta ei riittävän hutera että kehtaisi kellahtaa potemaan.

Kio: Se on karheaa lankaa, mutta peseminen tekee sille ihmeitä. Tosin jos on kovin herkkä, niin ei taida sekään auttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kauniit värit, aivan ihanat. Minä vaan edelleen haaveilen jonkun sukkaa tai lapasta isomman neuleen kutomisesta, täältäkin saa aina inspiraatiota :)

Lennu

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Lennu, pahoittelen vain surkeita kuvia. Livenä liivi on varsin kaunis :)