sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Nostalgia


Äitini kävi läpi vanhoja valokuvia. Pyysin häntä pitämään silmällä, jos löytyisi kuvia vanhoista neuleistani. Lopputulos oli se, että noin neljänkymmenen vuoden neuleuralta (siis nyt ajatellaan aikaan ennen blogeja ja Ravelrya) on kolme kuvaa vanhoista neuleistani ja niistä yksi on tuo ylläoleva harvinaisuus: teiniSanna kutomassa. Ilmeestä näkee kuinka mieluista kuvaamisen kohteena oleminen tuolloin oli.

Kuvassa on -70-luku koko komeudessaan. Ikää minulla on noin 13-14 vuotta eli vuosi olisi 1976 tai 1977.
Kyllä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

My mother was going through our old photographs and I asked her to look for photos of my old knits. And guess what? 40 years of knitting and she found THREE pictures (we are talking about time before blogging and Ravelry). One of those pictures is the one above, a real rarity. Me knitting! 

I think that the year is 1976 or 1977, so I'm 13-14 years old. And you can see how much I enjoy being photographed. Or that is the typical teenager face, who knows.

10 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihana kuva ! :-)

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Marika, siitä voi kyllä olla montaa mieltä...

outi kirjoitti...

Voi pojat! Jäin vain miettimään tuota kolmea valokuvaa. Se on toisaalta aika armollistakin, eikö? Nykylapsista on dokumentoitu joissakin perheissä kaikki. Nekin joista ei ole niin väliä. Vaikka olisihan se ihana kaikki vainhat käsityönsä jossakin nähdä, muistan tehneeni aika kamalan värisiä mohairpörröjä.:D

-sanna- kirjoitti...

Outi: on meistä toki enemmän kuvia, mutta suurin osa on otettu jossain juhlatilanteessa eli pönöttäessä. Arkitilannekuvat ovat tosi vähissä. Ja niinkuin tästäkin kuvasta näkee niin onhan se nolo kuva, mutta oi niin kertova.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Voi kun söpö kuva!

Me joskus muinoin äidin kanssa päätettiin, että valokuvataan kaikki neulomani puserot, mutta se jäi pariin otokseen, ihan siitä syystä, että minusta oli (ja on aina vaan) niin noloa olla kuvattavana. Samaistun ihan tuohon sinun ilmeeseesi! ;oDD

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Pirjo-Riitta :)

pirle kirjoitti...

Sinä sävyjen taitaja taisit jo tuolloin pitää harmaasta?

Olet kuvassa aika luontevasti - minä olen tuon ajan otoksissa aina muikistellut...

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Pirle!
Tuossa nimenomaisessa villapaidassa pääväri oli harmaa, ja sitten siinä oli raitoja luonnonvalkoisella ja vanhalla roosalla. Enimmäkseen neuleeni taisivat olla ruskeansävyisiä.

Anu kirjoitti...

Hauska kuva :)

-sanna- kirjoitti...

Kiitos Anu.