torstai 29. syyskuuta 2016

Mitäs sitä sitten tekisi?

Koska tällä hetkellä ei ole mitään valmista näyttää, niin ajattelin jakaa suunnitteilla tai kesken olevia asioita. Vaikka äitini kovasti ihmetteleekin uuden langan ostamista, vaikka vanhaakin on kaapissa, niin jokainen neuloja tietää, että kaappilankojen inspiroivuus vähenee nopeasti.

Tein itseni kanssa sellaisen sopimuksen, että käytän vuorotellen ikivanhoja ja uusia lankoja. Niin niitä uusia lankoja piti siis hankkia.

Ikuisuuslangoista (reilusti yli 10 vuotta varastoitu) ensimmäiseksi puikoille pääsi Artesano Alpaca ja tietenkin aloitin neulepaidan johon lanka ei todennäköisesti riitä. Langan valmistushan on luonnollisesti lopetettu. Saa nähdä kuinka käy, mutta paita on nyt jo aika lailla puolivälissä ja näyttää toistaiseksi oikein hyvältä. 


 Viime viikonloppuna sain aikaiseksi lähteä Martinniemeen neulomaan. Ja koska neuloimme Louhittaren Luolassa, niin tulihan sitä tehtyä hankintoja samalla. Pohjan akoista (tuossa alla) tulee toivon mukaan kirjoneulelapaset.
Yksisäikeisestä merinolangasta, Luonnottaresta, tulee huivi. Todennäköisesti jokin Veera Välimäen huivi, mutta ennen sitä neulotaan Stephen Westin mysteerihuivia. Ensimmäistä vihjettä pitää odotella vielä ensi viikon perjantaihin. Ja siihen huiviin saa käyttää Jyväskylän neulefestareilta hankittuja ihkulankoja.Ei kommentteja: