perjantai 30. joulukuuta 2016

Viimeisiä viedäänVuosi vetelee viimeisiään, myöskin neulemielessä. Otin tänä vuonna kunnianhimoiseksi tavoitteeksi  saada valmiiksi 12 neuletta. Tiukille meni, mutta äidille tehdyt kaksi joululahjapipoa olivat tavoitteen viimeiset tekeleet. Niistä ei ikävä kyllä ole kuvia.

Jotenkin tuntuu, että koko loppuvuosi on mennyt Stephen Westin mysteerihuivin ja sen jälkimaininkien merkeissä. Huivin neulominen oli hauskaa, mutta sitten piti neuloa sille sopivat lapaset. Ja kun setti oli hyvässä vauhdissa, niin pitihän sitten tehdä vielä piponenkin. Halusin lämpimän ja graafisen pipon, joka sopisi hengeltään Building Blocksin kaveriksi. Käännyin sitten Stephen-sedän puoleen ja tekaisin YesChecks-ilmaisohjeella varsin käyvän pipon, joka kaksinkertaisesta merinosta neulottuna on aivan ihana pitää ja tosi lämmin.

Takaiskuna tämän vuoden tavoitteelle tuli se, että elokuusta asti tahkottu Baby cables and big ones too ei tosiaankaan ehdi valmistua tämän vuoden puolella. Hihat puuttuu. Mutta ihana siitä kyllä tulee!Ei kommentteja: