lauantai 4. marraskuuta 2017

Pipovimma

Voisi kuvitella, että täällä ei tapahdu mitään, mutta pikkuhiljaa, syksynmittaan kaikenlaista pientä on tipahdellut puikoilta. Postaukset ja niiden sisältö eivät ole minkäänlaisessa aikajärjestyksessä eikä niissä muutenkaan taida olla järjen häivää.

Syyskuussa kävimme Lontoossa sellaisella porukalla jolle jalkapallo on kaikkea muuta elämää tärkeämpää. Piti etukäteen, erittäin painokkaasti ilmoittaa, että aikatauluun on mahduttava vähintään yksi lankakauppa ja minä menen sinne YKSIN. Tämä vieno toive toteutuikin ihan kiitettävästi, tosin ukkokullan lompakko tästä kärsi, koska hän joutui siksi aikaa kuopuksen kanssa vaateostoksille.

Pääsin siis käymään Loopissa, ja vaikka kauppa on pieni, se on aivan ihana. Tuliaisiksi mukaan lähti brittiläistä lankaa brittiläiseltä värjäriltä, eli nuo pastellisävyiset langat sekä vähän tummempi vihreä ovat Eden Cottage Yarnsilta. Kirkas keltainen on ihan jotain muuta eli Socks that Rock -lankaa, jota en voinut vastustaa. Kuvassa näkyvät muutkin tuliaiset, eli tietenkin Whittardin teetä sekä kirjatuliainen British Librarystä, jossa kannattaa käydä!!!!

Ostin Loopista myös vähän ohjeita, joista ensimmäiseksi puikoille lähti Schwimmen. 
Schwimmen By Shannon Cook
Bowland DK, colourway Hyssop, Eden Cottage Yarns
Puikot 3,5 mm & 4,0 mm
70 g


 
 
 
Lempilintu By Soile Pyhänniska
Roosa Nauha -lanka, pallokerä
Puikot 3,5 mm & 3,75 mm
 
Syyskuussa julkaistiin myös Roosa Nauha Ohjekuvasto #5, jossa oli tämä Soilen Lempilintu pipo-ohje. Tämä valmistui nopeasti ja ajattelin, että voi olla, että tätä ei tarvita koko talvena. On nimittäin lämmin! No vielä mitä, pari päivää sitten katsoin aamulla töihin lähtiessä mittaria ja totesin, että ok, otetaanpa uusi pipo käyttöön. Pakkasta oli sellainen 15 astetta ja voin todeta, että ei palellut päätä.
 
Kolmaskin pipo on lähdössä puikoille. Siihen löytyi langat Kuopion superviikonlopusta, mutta vielä ei ole mitään näytettävää. 


Ei kommentteja: